Onderbeenklachten

Zeurende pijn in het onderbeen is als het ware de naam voor een grote verzameling van klachten aan spieren, pezen en botten in het onderbeen. Voorbeelden hiervan zijn shin splints, achillespeesklachten, kuitklachten of een zweepslag. Uw onderbeen bevindt zich tussen uw enkel en uw knie. Zowel het scheenbeen als uw kuitbeen maken deel uit van uw onderbeen. De pijnklachten aan uw onderbeen kunnen zowel geleidelijk als acuut ontstaan. Voor een persoonlijke, effectieve behandeling van de pijnklachten bent u bij  Podologie Hermanns aan het juiste adres.

onderbeenklachten

Welke onderbeenklachten komen voor?

Als u last heeft van een zeurende pijn in uw onderbeen, kunt u last hebben van diverse blessures. Wij hebben de meest voorkomende onderbeen blessures voor u op een rij gezet.

• Een kneuzing aan uw onderbeen
Compartimentsyndroom
• Trombose
• Etalagebenen
• Lymfoedeem
Zweepslag

Persoonlijk, maatwerk behandelplan bij Podologie Hermanns

Bij Podologie Hermanns staat maatwerk hoog aangeschreven. Al onze diensten en producten stemmen wij volledig op u af. Dit betekent dat u geen standaard producten van ons krijgt, maar producten die precies op maat zijn gemaakt. Dit is ook de reden dat wij altijd starten met een persoonlijk onderzoek. Tijdens dit onderzoek staan uw pijnklachten centraal. Wij gaan onderzoeken waar deze klachten vandaan komen. Op basis van deze resultaten is de podoloog in staat om een behandelplan op uw maat op te stellen. Omdat klachten aan uw onderbeen ook vaak te maken hebben met de schoenen die u draagt, is een schoenadvies onderdeel van het traject. Daarnaast passen wij bij onderbeenklachten vaak hulpmiddelen toe om de druk op uw onderbeen te verlichten. In veel gevallen kiezen wij voor podologische zolencompressiekousen, stretchsokken of (medical) taping ( dit zal meestal gedaan worden door kinesisten en niet door podologen). U zult merken dat u door deze hulpmiddelen al snel minder last heeft van uw onderbeen.

Heeft u hulp of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op