Slippers met inlegzolen & sandalen met inlegzolen

slippers met steunzolen

Slippers of sandalen met podologische zolen – wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u op vakantie gaat. Toch kan dit voor sommige mensen het verschil betekenen tussen ontspannen over de boulevard lopen, of met blaren onder de voeten bij het zwembad te moeten blijven zitten. Wij als podologen zien vaak dat na de zomervakantieperiode veel mensen voetklachten hebben opgelopen. Zorg goed voor uw voet, het hele jaar door!

Sandalen en slippers op maat

Onze orthopedische slippers bieden het voordeel dat de aangemeten podologische zool in het voetbed wordt verwerkt, waardoor u optimaal draagcomfort ervaart en voetklachten worden voorkomen. Wij maken slippers en sandalen voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle onze modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot maat 47. Er zijn verschillende typen slippers en sandalen verkrijgbaar. Zo hebben we sandalen met of zonder hielband, in verschillende kleuren en dessins. Vraag uw podoloog voor meer informatie over de sandalen en slippers met podologische zool.

Wilt u graag meer achtergrondinformatie, bekijk dan alvast onderstaande video over het productieproces:

Wilt u ook comfortabele slippers met goede ondersteuning? Neem contact op:

Een behandeling bij Podologie Hermanns

Sinds 2021 is Podologie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podologie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde praktijk is en maak een afspraak.

Bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen